Твърденията на Министерството на правосъдието тази седмица, че дългогодишен информатор на

...
Твърденията на Министерството на правосъдието тази седмица, че дългогодишен информатор на
Коментари Харесай

Бивши шпиони на САЩ предупредиха през 2020 г., че скандалът с Хънтър Байдън има руски отпечатъци. Сега се чувстват оправдани.

Твърденията на Министерството на правосъдието тази седмица, че дълготраен осведомител на ФБР се е стремял да „ популяризира дезинформация “, целяща да нарани президента Джо Байдън, откакто е приказвал с сътрудници на съветското разузнаване, сложи нов акцент по отношение на остарял спор:

До каква степен, в случай че има такова, съветското държавно управление е измислило или разширило недоказани изказвания за корупционни покупко-продажби в Украйна от Джо и Хънтър Байдън?

В искане за анулация на неговата гаранция, прокурорите казаха че някогашният осведомител Александър Смирнов, упрекнат предходната седмица в неистина пред ФБР през 2020 година, когато сподели, че Джо Байдън е получил рушвет от 5 милиона $, „ интензивно популяризира нови неистини, които биха могли да повлияят Избори в Съединени американски щати след среща с чиновници на съветското разузнаване ” съвсем предходната есен.

Твърдението, че Смирнов популяризира нови лъжи за Джо Байдън с идните избори, се връща към епизод от изборите през 2020 година, когато за пъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР